Idag fyller min lilla dotter 11 år borta i Amerikat❤️Hej alla härliga läsare,

Vad kul att ni hittat hit.
Idag för 11 år sedan blev jag tvåbarnsmamma och denna lilla unga dam kom till världen. 

Vilken cooling du är Kimsen och så skön personlighet. Du kom liksom din syster för tidigt, men stark var du även som bebis och slapp hjärtoperation tack vare medisinska ingrepp.
Du föddes i soliga Kalifornien och efter ett år med mamma här i Sverige bor du åter i CA med pappa igen. Jag hoppas att du och Emi kommer tillbaka till Sverige framöver❤️🙏🏻❤️
Men nu ses vi om bara några dagar igen💞👭💞Skall bli så mysigt att få krama om er igen & njuta av våra dagar tillsammans.


Det har varit ett tufft år för dig gumman men du har åter igen bevisat att du är en kämpe och klarar allt bara viljan finns. Vi gjorde det ihop Kimsen. Att se dig utvecklas så mycket och blivit en så stor tjej. Det senaste året har du verkligen vuxit både på längden och med förståndet💞💞💞
En blandning av lite goa "Kimi moments"

Älskar dig så mycket Kimi.
Vill önska dig en jättehärlig födelsedag.
Massa kärlek & krams från mamma


Denna bilden tog jag i somras i Nice, Frankrike, älskar denna💞💞Fler Pix på vår goa "goofball"😎

Får önska er alla en skön söndag.
Puss & krams, Jenny

Ännu en sköj plåtning med Maria MontazamiHello där,

Hur mås det?
Själv är jag ganska trött efter en heldag i studion. Skönt att slappa i tv-soffan nu efter en busy dag. Nu blir det "Halv åtta hos mig" tycker det är lite småmysigt att kolla på ibland. Sedan får det bli ett långt bad, ahhh det är vardagslyx det och avkoppling. Kanske ngt avsnitt av ngn bra tv-serie med i plurret👌🏼😃

Har jobbat klart på bilderna från plåtningen i Oslo nu, enjoy😃Så var ännu en härlig fototagning
klar med Maria Montazami. Kul att få plåta henne här i Sverige denna gång, har ju fotat henne i CA de andra gångerna. Jag blir så glad när hon använder just mina bilder bla till hennes "idolbilder" till hennes fans och även ngn av hennes vinflaskor😃👌🏼
Jag och Susanne var ett bra team med kameran & reflektorn. Har ju så kul ihop och vi jobbar väldigt bra ihop. 
Även Malin från Mallassockertopp (hon som designat och sytt upp många av Marias klänningar) var också med och fotade "behind the scenes" 


Blev några stycken klädesombyten även denna plåtning;) Men vill inte avslöja allt med en gång nu;) Roligare att lägga upp  de redigerade bilderna sedan. 


Får önska er en fortsatt mysig torsdagskväll💞☕️💞
Krams, Jenny

Mina små tjejer började skolan i Kalifornien igår❤️❤️


Hello på er läsare,

Hoppas ni haft en skön start på veckan. Nu är jag tillbaka i Stockholm och många spännande jobb. 
Igår började mina små skolan i Kalifornien. Kimsen började ju sexan och Emi redan i åttonde klass. De ligger ju ett år före i USA och de fick börja i samma årskurs som deras gamla klasskompisar när de bodde där tidigare.
Kändes ok igår även om jag ej var där. De facetimade mig när de var i bilen på väg till skolan. Så skönt att se deras små ansikten. 
Förra veckan däremot hade jag en jobbig dag då jag såg så många som postade kort på div sociala medier deras barn som började skolan. Jag har ju alltid varit där den dagen och fixat med allt💞💞Men jag vet att de har det bra & snart får vi mysa.
De var båda nöjda med första dagen, skönt att höra när man är så långt borta.  Lilla mamman är ju kvar här i Sverige, men snart så får vi ses. ❤️❤️❤️

Så här glad & taggad var jag efter helgens fototagningar och roliga businessmöten. 
Även kul att planera nya planer ihop med Susanne. Är såååå glad över att hon nu kommer åka med mig till CA nästa månad. Jag kommer vara där ngn vecka längre än henne, så jag kan få umgås med mina små tjejer. Blir superkul att visa henne runt i mitt gamla hemland USA. 
Vi hade som sagt många grymma tagningar under vår senaste resa😃Vi blev även bjudna på en båttur denna sköna söndagskväll, riktigt nice!!!
Den lille modellen somnade med hans nya skor på☺️
Underbart på landet nu när de tröskar för fullt, det doftar så gott och vi såg "moments" överallt...


Många barn blev det denna gången:) Så kul och ibland får man vara en riktig pajas för att få allas uppmärksamhet😎

Avslutade gårdagen med ett besök hos en av mina kunder/vän, som inte bor så långt från mig. Jag blev så glad när jag såg dotterns nya fototapet, en av bilderna jag plåtat. Så roligt att se mitt jobb på väggarna i mina kunders hem, det gör mig otroligt lycklig❤️❤️❤️
Jättecharmigt hus🌿🌸🌿


Blev så taggad och inspirerad av Idas frukost bild idag från Paris. Hon "kickar" igång mig varje morgon, underbart att få sådan start på dagen. Idag började Zlatan och jag dagen med en lång powerwalk med massa trappsteg uppför, mm good. 

Efter en kaffe med C & L från CA (de var som mina extra föräldrar under mina år i USA) drog vi kosan mot Gustavsberg. 
Träffade den blivande bruden som jag skall fota på deras bröllop till helgen. 


Kollade in var som blir bäst ljus och stämde av med henne, ett trevligt möte.
Ser fram emot deras stora dag❤️❤️

Därefter hade vi möte bla uppe på Fåfängan ang kommande fototagningar, så roligt.

Denna lyckade dag avslutades med ett hårt cardiopass och ben på gymet, såååå skönt💪🏼💪🏼💪🏼

Med denna bild önskar jag er fortsatt skön kväll & sweet dreams💞💞
Krams, Jenny