THE Swedish King of Pop: Orup


Hej!

Vilken magisk kväll Mattias & jag fick igår. Detta var min julklapp till honom, att gå på Orups show. Det var riktigt bra och massa härlig musik.

Det blev lite skumpa innan och sedan god mat & härliga skratt. Vi hamnade brevid ett par från Gotland, trevligt.
Sista låten var vår sång:
"Från Djursholm till Danvikstull". Så romantiskt eftersom jag bor i Djursan och Mattias vid Danvikstull❤️❤️
Så mysig kväll på alla sätt❤️❤️❤️
Tack min älskling för att du är så fin och go mot mig, är så lycklig att vi träffades, snart 7 månader sedan😘
Barnen var hos deras goa kompisar igårkväll och hade åkt pulka, ätit gott, gjort läxor och kollat lite tv. Vilken lyx, de fick ha sleepover på en vardag;)

Från lycka till sorg, tvära kast här...

Saknar dig så mycket Lena❤️

🌿🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌿
Idag är min & syrrans dödsannons i tidningen. Kommer bli en tung men fin begravning den 13 februari. Mina små tjejer vill vara med och Emi ville skriva något & läsa upp i kyrkan, så fint. Hon sade att Lena var ju som en extra mormor till dem.


Önskar er alla en fin fredag & mysig helg!
Krams, Jenny

Saknar dig mer än ord kan beskriva😔


Hej😔

Tänder ett ljus för dig älskade Lena🌹
Du lämnade oss här på jorden alldeles för tidigt❤️
Det gör så ont att veta att vi aldrig får se dig igen här, men skönt att du inte behöver plågas längre. 
Tårarna bara rinner nerför mina kinder... Du har verkligen en speciell plats i mitt hjärta och du har alltid funnits där för mig och min syster ända sedan vi föddes. Liksom du alltid funnits där för mina barn. Emelie sade igår att de vill vara med på din begravning och säga några fina ord. Du blev som en extra "Rock mormor" till dem😘 Så båda mina små tjejer och jag kommer på din begravning för att ta ett sista farväl till dig underbara "Stena-Lena-Sweden". Du spred så mycket värme och positiv energi och det tar jag med mig ut i livet❤️❤️
Himlen har blivit en ängel rikare nu👼 
Vi som är kvar får sörja men också tänka på och njuta av att få varit en del av ditt liv!
Jag vet att du Lena ville mig & min familj allt väl och jag är glad att jag hade ditt fulla stöd i alla mina nya stora beslut i livet. Du fick mig att bli lycklig på nytt❤️
Det har jag dig & min kära syster att tacka för❤️❤️Älskar er båda så mycket!!!
Nu är jag nästan över min hemska förkylning och har fått tillbaka rösten. Efter helgens prat på Bröllopsmässan fick jag lov att bara vila i tre dagar. 
Får se till att bara mima ikväll, då jag och min goa Mattias skall få se Orup på Hamburgerbörs. Lite romantiskt sådär för vår låt är "Från Djursholm till Danvikstull". Jag bor ju i "Djursan" och han vid Danvikstull;)

Skall strax åka och hämta min älskling på flygplatsen, han har varit på jobbresa. Så lycklig över att jag träffat dig, min underbara Mattias❤️❤️
Mina små tjejer får vara hos min fina vän Susanne, våra tjejer är ju kompisar och lika gamla😃
Xoxo, Jenny


En grym Bröllopsmässa på Grand Hotel!!!Hej alla fina!
 
Nu har jag varit med på min första Bröllopsmässa på Grand Hotel här i Stockholm. Det var en väldigt välplanerad och fin mässa på alla sätt och vis.
 Allt från oss utställare, till modevisning, hotell, prova på brudklänningar mm. Där fanns allt som har med bröllop att göra.

Jag ställde ut i Vapensalen, precis brevid detta underbara rum "Spegelsalen". 
 

Mina underbara vänner Susanne & Ulrika var med mig & assisterade mig under dessa tre dagar. Tack än en gång tjejer💞💞
 

Det var många trevliga & intresserade par som kom fram och pratade med mig. Får hoppas på några fina bröllop framöver & även boudoirtagningar. Fick redan idag en bokning☺️💞📷
 

Efter första kvällen gick Susanne och jag till Cafe Opera efteråt. Himla sköj och festligt, blev lite skumpa & dansade loss lite så där;)
Kungsträdgården 
 

Café OperaSkål!!!

På lördagen öppnades dörrarna vid 11 igen! Massor med härliga människor som kom & pratade med oss. De var så nyfikna på mina nya Amerikanska produkter, kul.


Träffade även på många andra roliga människor där, såsom den dansante Kristjan Lootus.
 
Knöt nya kontakter bla med denna kvinna Wonna De Jong som bla äger Yxtaholms slott. Nu börjar det hända grejer här...✊✊


Den 9 februari börjar ett nytt program på TV3 som heter "Realitystjärnornapåslottet" och detta spelades in på just hennes slott, lite kul.

Idag ringde även en annan klädargentur som ev behövde min fotohjälp, spännande!
Jag tog med de alla tre ner till La Pijazza i Djursan på söndagskvällen eftersom vi alla var trötta och förkylda( mamma & jag)

Mamma var så gullig och kom upp till Stockholm och var med mina små godingar medan jag var på mässan. 
På lördags kvällen åkte jag hem till min Söderkis som hade lagat så god mat åt oss. Jag var såå nöjd med dagarna på Grand och inte fel att få bli så ompysslad efter en lyckad helg.


I natten till fredagen somnade vår kära "moster" Lena in bara 68 år. Hon fightade in i det sista mot den hemska cancern. Lena har alltid funnits där för mig & min syster & våra familjer. Mammas närmsta och äldsta vän. Saknaden är stor och jag kan inte fatta att vi aldrig mer får höra hennes underbara sprudlande skratt igen😔❤️
Lena, du har lärt mig så mycket bla att man ska leva livet & ta vara på det. Det gjorde du i fulla drag och jag vet att de har en otroligt störtskön ängel där uppe nu som livar upp det med skumpa.
💞👼💞
Saknar dig otroligt mycket goa underbara Lena. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta💞
 
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Får önska er en fortsatt fin kväll💞
Själv skall jag snart prata med John Blund så jag kan sova bort förkylningen.