The best is yet to come...Goooooo morgon på er❤️☕️❤️
Åhhhh vad glad jag blir för alla snälla texts, fb inbox & telefonsamtal efter mitt inlägg här igår. Från djupet av mitt mamma hjärta till er😘😘😘
Ni lyfter mig mot skyn alla dessa hundratals som läst & bryr er🙏🏻
Började även denna morgon med en kopp te i min favorit kopp jag fått av min fina vän Jenny i Fresno. Assåååå denna kopp är magisk, jag får ngn slags kick av den. Som om den har superpower☺️☺️

Igår på nyheterna sade de att forskning visat att man blir yngre (att blodet gör dig fem år yngre) om man dricker tre koppar kaffe per dag, yes låter ju som det finns goda hopp om min ålder☺️☺️Inte undra på att min goa farmor fyller 99 år i sommar☕️☕️☕️
Igårkväll skrev jag kontrakt med ett charmigt ungt par som skall hyra ett av rummen i min lägenhet. Ett litet plus, de spelar gitarr och sjunger, ser jag fram emot!!! De flyttar in på söndag. Så nu blir det till att flytta ut alla barnens prylar på söndag.

Veckans underbara tulpaner, så fina, verkligen mitt vardagslyx som jag unnar mig för det ger mig god energi & gör mig så glad.
Idag kommer mina löööövly barndomsvänner till mig, skall bli så himla kul och jag är taggad. Ikväll blir det utgång här i Stockholm, so watch out😉
Välkomna babes!!! Det lär bli en oförglömlig helg med massa skratt, gamla minnen & massa foton, u betcha'☺️👠👗📸👭👭
Denna låten tycker jag Mr Bieber har lyckats med, går varm på min lista.

Får önska er alla en härlig fredag & helg💞💐🏡💐💞
Tack för att du kikade in här hos mig💞Krams, Jenny

Ge barnen kärlek & ännu mera kärlek, då kommer folkvettet...


San Francisco, USA 
Hej på dig,

Vad roligt att du har hittat hit.
Jag är för det mesta en mycket glad & positiv människa men även jag krymper ihop ibland när det bara blir för mycket...
Ja ibland undrar jag varför så många människor bryr sig så mycket om hur andra sköter deras liv... 
Man kanske skulle lägga lite mera energi på sig själv och sopa rent framför egen dörr först?

Energisugande människor vill jag helst komma så långt bort ifrån som möjligt. 
Många tycks veta exakt hur jag lever mitt liv för de har kollat på mina bilder på ig osv. Tre-fyra bilder på en dag är väl knappast 24 h av vårt dygn?

Jag ger inte upp så lätt, har man inte prövat så vet man ju inte. Jag vågar ta lite chanser och risker iallafall mot vissa andra som bara står kvar och stampar i en trygghet där de egentligen inte vill vara. 
Jag är inte den som ger upp så lätt!!!

Det har hänt VÄLlDIGT mycket i mitt & barnens liv de senaste 1,5 åren. Jag skulle vilja se dessa människor som tycks ha så mycket åsikter om mig & mitt liv, göra samma resa som vi gjort & kom tillbaka till mig med resultatet sedan. 
Det gör mig lite besviken på dessa stackars människor, men jag behöver inte umgås med dem. Jag följer mitt hjärta och vad JAG känner är rätt för mig. 
Rom byggdes inte på ett år... I'm just saying!!


Javisst är detta en jättefin fam bild på mitt ex, våra goa barn & mig. På Emi's avslutning på Preeschool. 
Tyvärr gled ju Johan & jag ifrån varandra men vår kärlek till våra barn kommer vi ju alltid ha ihop. 
Vi vill naturligtvis det bästa för dem båda. Hur svårt det än blir för dem & mig. Jag skulle naturligtvis helst vilja ha dem hos mig 24/7/365 men nu har vi kommit fram till ett beslut...

Johan, barnen och jag pratade länge i söndags om hur vår fam situation skall se ut framöver.
Vi fick tårar i ögonen alla fyra, verkligen inte lätt det här. Men nu sade Emi att hon vill gå i skolan där, Kimi sade att hon vet inte, men innerst inne känner hon sig mera hemma där i skolan. Vi tänker ju aldrig dela på dem.

Vi vill ju såklart både Johan och jag att barnen skall vara lyckliga och må så bra de bara kan. 
Skolan är såklart jätteviktig men inte allt. Jag tycker även att deras hem skall kännas tryggt. Att de är trygga med deras pappa råder ingen tvivel på alls. Men hans nya kvinna är från en helt annan kultur och det blir en rejäl kulturkrock med hennes bakgrund och hur hon är van att uppfostra barn. 
Hon sade till mig i sept att om jag tycker Johan är sträng så är det inget mot vad hon är. Men vad hjälper det att vara så stäng mot barnen?? Nej, jag tror på vad Astrid Lindgren sade "ge barnen kärlek och ännu mera kärlek då kommet folkvettet av dig själv". 
Självklart skall det finnas regler och normer att följa i ett hem, absolut. 
Så som hon uppfostrar hennes barn har varken Johan lr jag uppfostrat våra barn. Visst hon sköter hennes barn & han våra, men de hör & ser hur hon behandlar hennes barn. Detta gör mig lite orolig & upprörd.

Fast det känns bra att Johan och jag kan prata som två vuxna människor även nu efter vår skilsmässa. Självklart har vi rykt ihop ibland men vad tjänar det till, vi vill ju bara att barnen ska må bra och de blir ju inte glada när vi inte är sams såklart. 

Nu har barnen fått säga vad de vill & hur de känner och våra små vill alltså gå i skolan i CA. Jag kan ju inte tvinga dem att bo här. 
Men sommarlovet & jullovet kommer de hit. Sedan får jag göra ett par resor dit per år på så vis ses vi typ var 8:e v "live" o får gotta oss med FaceTime o texts❤️👭❤️Tur att det finns. 
Jag kan även passa på att jobba & fota kunder i CA när de går i skolan. Här gäller det att se möjligheterna nu istället. 

Känns som en stor sten har lossnat fr mina axlar nu även om jag vill ha mina barn hos mig hela tiden❤️❤️❤️. 
Men att leva i denna ovisshet innan var väldigt jobbigt. 
Men är de lyckliga och mår bra där så är mitt mamma hjärta varmt. 

Jag kan inte sitta här och grina varje dag, det skulle inte göra mitt liv bättre. Nej nu är det nya tag med mitt liv och fokus på att må bra, vara lycklig och jobba på med min passion, att få fota. 
Funkar det inte får jag helt enkelt hitta på ngt annat, men jag tror på vad min Coach säger och lyssnar på hennes råd. 

Ser fram emot att få ha den härliga energi kicken Vivi i min studio nu från 1 febr💞👭📸🎥📻🎤.


Nu får vi kämpa på & jag ser fram emot att få krama mina små om ca 6 veckor. 
Men undertiden får vi mysa och busa på FaceTime & skicka små goa texts. 

Igår kom "Allt om bröllop" ut & jag var en av 9 fotografer som de rekommenderade, så roligt!
Nu har det börjat komma in lite kunder som hittat mig på Google eller sett mig i bla "Lifestyle wedding" tidningen. Det tar tid att få ut ett namn och bygga upp ett företag som sagt!

Imorgon får jag besök av mina gamla barndomsvänner från Vara. Vi har kännt varandra sedan vid var 5-6år, bodde på samma gata & gick i samma klass i 9 år;) 

Får önska er en skön torsdagskväll & en härlig helg❤️📸❤️
Krams, Jenny

Kul kväll hos Skavlan!!!Hallå där,

Igårkväll var jag & några vänner på SVT och med när de spelade in denna veckans avsnitt av Skavlan. Sicken energi det spreds i rummet, I lööööved it!!!
Snygg är han ju med Mr Skavlan😉
Utanför kände de igenom fickorna mm.


I kön in till inspelnings lokalen.
Jösses vad litet rummet var, det ser ju så stort ut på tv:)


Första gästen var Lill Lindfors. Hon var härlig och bjöd på sig själv. 

Sedan kom den norska gruppen Nico & Vinz ut på banan. De avslutade även programmet med en av deras sånger. 
Sist men inte minst kom Gunde Svan. Himla sköj att få vara med & vi lär göra detta igen, verkligen en sköj onsdagskväll.
Blev en bild med Mr Svan också, tyvärr försvann Skavlan för snabbt, nästa gång;)

Idag är det kramensdag så kramas lite extra idag❤️❤️
Massa krams från mig, Jenny