Snart bott tre år i Stockholm efter flytten hem till Sverige!

Hejje,


Hur har din vecka börjat?
Min har puttrat iväg åt rätt håll😊☀️🍓☕️

När jag & Zlatan är ute på våra promenader här i skärgården, får jag en massa tankar att reflektera över. 
Som idag...
Tänk att om ca två månader har jag och min lille Zlatan bott i Stockholm i 3 år!!! Barnen kom lite senare under sommaren 2014. Det har hänt en massa under dessa tre åren minst sagt...

Många av mina vänner och personer som jag stöter på tycker jag skall skriva en bok. Min life coach/terapeut säger att "det som hänt mig och barnen på 2,5 år händer inte många i hela deras livstid", det säger en hel del.

Men man blir ju bara starkare som person efter allt man tar sig igenom. Jag känner mih otroligt stark, självständig och jag vet vad jag vill. Mina barn har också gått igenom en massa. 
Först skillsmässan, flytt till Sverige från att ha växt upp i Kalifornien, skaffa nya vänner, ny skola, nytt språk (jo de kunde prata men många ord de bara kunde på engelska i diverse ämnen) 
Sedan i febr 2016 blev Emi kidnappad i Usa, men tack o lov kom hon till rätta samma dag. Skrev mer om detta när det hemska hände. 

Vi hade bestämt i jan 2016 att barnen skulle bo hos deras pappa i CA. Men efter att ha varit hos mig under några veckor, sommaren 2016 sade tjejerna att de vill bo här i Sverige. 
Jag hade då köpt vårt nuvarande lilla hus, som var ett åretrunt boende fritidshus. Men vad härligt vi bor här, fast det är väldigt litet och brist på garderober😊😊Stor härlig tomt som Zlatan älskar och nära till vattnet. 
Det var bara att få in barnen i skolan här ute i skärgården och jag sökte jobb på ett hotell här ute. Jobbar nu halvtid där samt fotar lite bröllop mm. 
Tyvärr hade vi inbrott i slutet av 2016 och jag blev av med min kamerautrustning. Har ej skaffat ngn ny ännu.

I maj månad har jag en snickare som kommer hit och skall byta fönster mm på huset, blir nog bra. 

Ser fram emot vad detta året har att erbjuda nu❤❤
Krams från mig, Jenny

När en dörr stängs, öppnas en ny...

Godmorgon alla fina💕


Hoppas du hade en skön fredag?


Jag & barnen hade en jättefin dag ihop. 
Min pappa fyllde 70 år igår, så vi firade honom ihop med familjen och mina föräldrars syskon. En helmysig middag med många härliga minnen som berättades. 

Tänkte berätta lite om dessa bebisbilder idag. De här bilderna var de som gjorde att jag vågade ta steget och öppna min första fotostudio. ( Mitt fotointresserade har ju alltid varit min stora passion i livet, ända sedan jag jobbade i en fotobutik och fick min första systemkamera)

Dessa små godingar fotade jag med naturellt ljus hemma i garaget i Kalifornien, för 10 år sedan. Därefter köpte jag på mig belysning mm och utvecklade mitt lilla företag allt efter som. 
Nu gör jag denna historia i en kortaste version. Byggde min egna studio några år senare då min Boudoir fotografering tog väldig fart. 
Jag älskar kontraster i mina bilder och bla den här gamla Studebakern' från 50-talet blev mitt signum:)
Tycker även om gamla stenväggar mm som bakgrund.

Jag flyttade hem från USA 2014 efter skillsmässan och startade min fotofirma i Stockholm. 
Tyvärr hade vi inbrott på Annandagen förra året och jag blev av med min fotoutrustning, men jag hoppas att jag snart är på banan igen!!

Jag och Emi (min äldsta) gick en lång promenad med Zlatan igår och såg bla denna dörr här nedan. Jag ÄLSKAR dörrar💕🚪💕
När en dörr stängs öppnas en ny, nu får vi se vad som händer framöver. Har många dörrar på glänt nu... Så spännande! 
Stay tune som de säger i Amerikat😉

Önskar dig en fin lördag & gör något sköj.
Tack för att du tittade in hos mig!
Krams, Jenny 💕